OscarsScrappen

Posted on: March 3, 2011

Här kommer ett kort som jag gjorde i lördags på OscarsScrappen. En lyckat dag, även att jag inte hann med så mycket som jag hade tänkt mig.Men jag mötte många snälla människor med samma interesse och hade verkligen en trevlig dag!

På kvällen så var jag och min sambo bjuden till middag hos vänner, vi kör vår egen “Halv åtta hos mig” nämligen. Jättegott var det!

Det är ett cirkel side step kort. Motivet är sötta Mimin från Penny Black och stämpeln köpte jag på träffen från RoxStamps. Papper är från Basic Grey. Blommorna gjorde jag själv (typ första gången jag har gjord det) eftersom kortet var ett bidrag till “Punchtävlingen”. Det fanns 2 olika blompunchar som jag använde till de.

 

I måndags så var jag på pysselträff hos Mio! Där lekte vi med Ten Seconds Metal Sheets. Jätteskojigt! Det är sånt som man annars inte skulle prova på men vad kul det var att jobba med metal! Det kanske kommer ett kort framför över med lite egna metaldekos på.

Ikväll så kommer jag inte att hinna med så mycket, har prov imorgon… Får hoppas att jag har lite mer tid att pysla under helgen.

Annars så har jag lite att sälja som finns på respektive sida. Ta gärna en titt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: